Lähihoitajaa/jalkojenhoitajaa

Saarenvire on Torniossa sijaitseva vuonna 1990 perustettu yksityinen kuntoutusyksikkö, jossa työskentelee n. 60 hoito- ja kuntoutusalan ammattilaista.

 

Tornion Sairaskotisäätiö sr, Saarenvire hakee
JALKATERAPEUTTIA, LÄHIHOITAJAA, JOKA ON SUORITTANUT JALKOJENHOIDON OSAAMISALAN TAI AMMATTITUTKINNON SUORITTANUTTA JALKOJENHOITAJAA

 

Haemme lähihoitajaa tai jalkojenhoitajaa kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Myös osa-aikatyö tulee kysymykseen. Työ on lähihoitajalla jalkojenhoitoa ja mahdollisesti lähihoitajan työtä kotihoidossa sekä hoito-osastolla.

Hakijalta edellytämme joko lähihoitajan tutkintoa, jossa osaamisalana on ollut jalkojenhoito tai jalkahoitajan ammattitutkinnon suorittamista.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista. Edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät AVAINTES:n mukaan.

Hakeminen:

Hakemukset toimitetaan kirjallisena tai sähköpostin liitteenä 16.2.2023 klo 15.00 mennessä osoitteella: Tornion Sairaskotisäätiö sr, Saarenvire, toimitusjohtaja Marja Kivekäs, Pitkäkatu 7, 95400 Tornio tai sähköpostilla marja.kivekas@saarenvire.fi. Tai voit täyttää alla olevan linkin kautta hakemuksen.

Lisätietoja tehtävästä:

Lisätietoja antaa Marja Kivekäs, p. 0400 955 178.