TOIMINTATERAPEUTIN VAKINAINEN TOIMI

Saarenvireessä on haettavana toimintaterapeutin vakinainen toimi, aloitus sopimuksen mukaan.  Työalueina ovat arviointi- ja terapiapalveluiden tuottaminen työikäisten ja ikääntyneiden asiakkaiden jatko- ja avokuntoutuksessa sekä lasten toimintaterapia.

Kelpoisuusehtona on laillistetun toimintaterapeutin pätevyys (laki terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä nro 559/1994). Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan huomioida myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat.

Tehtävään haetaan oma-aloitteiseen ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää toimintaterapeuttia, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Ajokortti on välttämätön, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, mahdollisuuden kehittyä työssäsi, kollegiaalisen ja moniammatillisen työryhmän tuen sekä viihtyisän työympäristön.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 pykälän 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus ja selvitys tartuntatautilain edellyttämien rokotusten voimassaolosta.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät AVAINTES:N mukaan. Palkkatoivomukset otetaan huomioon.

Toimea täytettäessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakeminen:

Lähetä hakemuksesi 30.11.2021 klo 12.00 mennessä osoitteella: Saarenvire Pitkäkatu 7, 95400 Tornio tai saarenvire@saarenvire.fi tai Saarenvireen internet sivujen kautta www.saarenvire.fi/rekrytointi/. Kuoreen ja sähköpostiin merkintä “toimintaterapeutti”. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja tehtävästä:

Lisätietoja tehtävästä antaa Elina Alaviippola p. 041 730 8858 ja sähköposti elina.alaviippola@saarenvire.fi.