Suojautuminen koronaviruksen varalta Saarenvireessä

Koronavirus (Covid-19) on osoittautunut erityisen vaaralliseksi ikääntyneille ja monisairaille henkilöille. Meidän ensisijainen tavoitteemme on ehkäistä viruksen leviäminen Saarenvireessä ja Saarenkodissa asuviin ja hoidettavana oleviin asukkaisiin ja potilaisiin.

Koronaviruksen leviäminen Suomessa ja Ruotsissa tapahtuu tällä hetkellä nopeasti ja tilanne muuttuu päivittäin. Arvioimme Saarenvireen suojautumistoimenpiteitä jatkuvasti ja tiedotamme niistä välittömästi tilanteen muututtua.

Olemme päättäneet tiukentaa omaisten vierailuja koskevaa rajoitusta. Tästä hetkestä alkaen ulkopuolisten henkilöiden vierailut Saarenvireessä on kielletty. Pääovi on lukittuna koko ajan.

Kaikki ulkopuolisten asiakkaiden ryhmämuotoiset toiminnat ja avokuntoutukset Saarenvireessä on keskeytetty.

Vierailut Palvelutalo Saarenkodin asukkaiden luona kielletään.

Rajoitustoimet ovat voimassa ainakin 13.4.2020 saakka, rajoitustoimien mahdollisesta jatkamisesta tämän jälkeen tiedotetaan erikseen.

Toivomme asukkailta, muilta asiakkailta ja heidän läheisiltään ymmärrystä ja  yhteistyötä näiden toimenpiteiden suhteen. Kiitos, että autatte meitä pitämään asukkaamme ja työntekjämme turvassa.

Pekka Ruuskanen                                Tuomo Hokkinen

Ylilääkäri                                                 Toimitusjohtaja