allaskuva

Allas- ja kuntosaliryhmät

Allas- ja kuntosaliryhmät ovat hyvä tapa lisätä sosiaalista elämää ja säännöllistä liikuntaa.

Allasvoimistelu on tehokasta hyvin monenlaisten sairauksien yhteydessä. Vesi on kuntoiluelementtinä lempeä, mutta samalla tehokas. Vesijumppa tehostaa aineenvaihduntaa ja parantaa kestävyyskuntoa. Lisäksi se kehittää ja ylläpitää tasapainoa ja voimaa. Vesijumppa on myös nivelystävällinen laji. Veden noste vähentää niveliin kohdistuvaa painetta, minkä vuoksi vedessä harjoitteleminen sopii myös henkilöille, joille kuivalla maalla harjoittelu voi olla kivuliasta. Lämmin vesi rentouttaa sekä kehoa ja mieltä.

Kuntosaliltamme saat voimaa arjen askareihin. Voimaharjoittelu auttaa muun muassa rappusten nousemisessa ja ostoskassien kantamisessa. Se parantaa myös tasapainoa sekä ryhtiä ja antaa virkeyttä. Kuntoutusosaston henkilökuntamme opastaa laitteiden käytössä ja oikeaoppisissa liikkeissä.

Allas- ja kuntosaliryhmiä järjestetään järjestöille sekä jatkuville ryhmille. Ryhmiin mahtuu kahdeksan henkilöä kerrallaan. Allasryhmän kesto on 45 minuuttia ja kuntosaliryhmän kesto on 60 minuuttia.

Voit osallistua ryhmiin lääkärin lähetteellä tai ilman, hyvinvointialueen myöntämällä maksusitoumuksella sekä vakuutusyhtiön maksusitoumuksella.

 

 

Hinnasto

Allas, ryhmä
79,80 €
Kuntosali, ryhmä
63,00 €

Lisätietoja palvelusta

Henri Oinas

fysioterapeutti, fysioterapian yhteyshenkilö