_G_10396-1

Toimintaterapia

Saarenvireessä toimintaterapian asiakkaina ovat niin lapset, työikäiset kuin ikääntyneet. Tavoitteena toimintaterapiassa on yksilön toimintakyvyn tukeminen ja toiminnan mahdollistaminen hänelle merkityksellisissä toiminnoissa. Toimintaterapiaa toteutetaan, laitoskuntoutusjaksoilla oleville asiakkaille, avokuntoutuksena maksusitoumuksella, vakuutusyhtiön maksusitoumuksella, hyvinvointialueen myöntämällä maksusitoumuksella sekä itsemaksavana.

Toimimme Kelan palveluntuottajana vaativassa lääkinnällisessä kuntoutuksessa toimintaterapiassa. Noudatamme Kelan standardia toimintaterapiapalveluiden suunnittelussa ja tuottamisessa. Vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta varten tarvitset kuntoutussuunnitelman, jonka kirjoittaa sinua hoitava lääkäri julkisessa terveydenhuollossa.

Toimintaterapiaa toteutetaan sekä Saarenvireen tiloissa että kotikäynteinä asiakkaan omassa ympäristössä. Esteettömät tilamme mahdollistavat kuntoutuksen toteuttamisen monipuolisesti. Käytössämme on keittiötilat kodinomaisten toimintojen harjoitteluun sekä ajanmukaista kuntoutusteknologiaa, kuten Armeo Spring-käsirobotti.

Armeo®Spring – Hocoma

Lisätietoja palvelusta

Iida Suunta

vs. kuntoutuksen vastuuhenkilö, toimintaterapeutti