kuva 2

Fysio- ja toimintaterapiaa sekä jalkahoitoa kotiin tuotuna

Palveluihimme kuuluu kuntoutus- ja terapiapalvelut myös suoraan kotiinne. Tarjoamme fysio- ja toimintaterapiaa liikkumisen ja toimintakyvyn ylläpitämiseen, hierontaa kehonhuoltoon ja liikkuvuuden parantamiseen sekä jalkahoitoa hemmotteluksi ja tukemaan jalkojen hyvinvointia.

Kotikuntoutuspalveluista kotitalousvähennystä vuoden 2024 alusta:

Vuoden 2024 alusta kotitalousvähennysmahdollisuus ulottuu myös fysio- ja toimintaterapiapalveluihin. Kotikuntoutus voi tapahtua kotona tai palvelutalossa ja sitä voi hankkia myös läheiselle. Verovähennyksen suuruus on työn osuudesta 60 %. Kotitalousvähennykseen sovelletaan vuosittaista 100 € omavastuuosuutta. Yhteensä vähennyksen enimmäismäärä kotitalous- ja hoitotyöhön sekä fysioterapia- ja toimintaterapiapalveluihin on 3500 € vuodessa henkilöä kohti.

Kotitalousvähennys – vero.fi

Hinnasto

Yksilöllinen terapia, hieronta 60 min
69,00 €
Jalkojenhoito (ALV 0%)
58,00 €

Fysio- ja toimintaterapiaa, hierontaa sekä jalkojenhoitopalveluja tarjottaessa kotikäyntilisä on 50 % hinnaston mukaisesta hinnasta, kun edestakainen matka on alle 36 kilometriä, 70 % jos edestakainen matka on 36-70 kilometriä ja 100 % jos edestakainen matka on yli 70 kilometriä.

Matkakorvaus:

Kun yhdensuuntainen matka Saarenvireestä asiakkaan luo tai edellisen asiakkaan luota ko. asiakkaan luo on alle 10 km, ei hintaa koroteta matkan perusteella. Asiakkaalta peritään kuitenkin enintään Saarenvireestä asiakkaan luo ja takaisin vastaavat matkan kustannukset.
Kun yhdensuuntainen matka Saarenvireestä tai edellisen asiakkaan luota ko. asiakkaan luo ylittää 10 km, peritään matkakorvauksena 0,90 €/km

Lisätietoja palvelusta

Henri Oinas

fysioterapeutti, fysioterapian yhteyshenkilö

Iida Suunta

vs. kuntoutuksen vastuuhenkilö, toimintaterapeutti